We zijn blij en enthousiast om aan te kondigen dat de Club van Sinterklaas dit jaar twee fantastische nieuwe Pieten verwelkomt: ontmoet Alano en Enzo! Met frisse energie en een koffer vol verrassingen zijn ze klaar om zich bij de feestelijkheden aan te sluiten en een lach op ieders gezicht te toveren. Welkom, Alano en Enzo – we kijken ernaar uit om alle plezier dat jullie meebrengen te ontdekken!

Piet Enzo 

piet-enzo


Dag lieve kinderen uit Akkrum en Nes, Enzo hier!

 

Ik, Enzo, mag jullie vertellen dat ik mee mag naar Nederland om cadeautjes bij jullie langs te brengen! Ik ben dit jaar geslaagd voor de pietenacademie en ik krijg van Sinterklaas meteen de kans om te laten zien of ik het aan kan.

 

Ik ben de controle piet, ik houd altijd goed in de gaten of jullie wel zoet zijn. Ik maak aantekeningen en geef deze door zodat het boek van de Sint altijd up-to-date is. Ik zie jullie natuurlijk altijd maar ik hoop dat jullie mij eindelijk ook een keer zien met de intocht dit jaar.

 

Ik heb er super veel zin in en ik hoop jullie ook. Tot 18 november en dan gaan we op de foto om deze dag vast te leggen.

 

Groetjes, Enzo, de controle piet


Piet Alano

piet-alano

Hallo kinderen en ouders van Akkrum/Nes,

 

Hier piet Alano. Ik ben in Spanje geslaagd voor het diploma ‘LuisterPiet’ en mag dit jaar voor de eerste keer mee naar de intocht van Akkrum/Nes. Dit vind ik erg spannend, maar ook erg gezellig om jullie allemaal persoonlijk te leren kennen. Ik heb jullie namen wel vaak gehoord, maar nu mag ik jullie gezichten ook zien. Daar kijk ik erg naar uit.

 

Wanneer jullie mooie liedjes zingen, tijdens het schoen opzetten, luister ik mee door de schoorsteen of zet mijn oor tegen het raam om mee te luisteren.

 

Ik schrijf alles op voor Sinterklaas: welke cadeautjes jullie zouden willen krijgen van Sinterklaas, of jullie wel lief geweest zijn, of jullie wel goed je best doen op school... Ik geef het allemaal door aan Sinterklaas en die zet het dan in het grote boek.

 

Voordat we binnenkort weer vertrekken vanuit Spanje naar Akkrum/Nes hoop ik nog mijn diploma te halen om ook pepernoten te mogen uitdelen of te gooien. Hierdoor kan ik jullie allemaal blij maken met wat lekkers. Want: wie zoet is krijgt wat lekkers!

 

Ik zie jullie allemaal tijdens de intocht op 18 november.

Lieve groetjes van LuisterPiet Alano

 

 

LEES MEER img2140
22-11-2023

Vraag een bezoek van Pakjespieten aan

LEES MEER whatsapp-image-2023-11-16-at-1
16-11-2023

Speciale oproep

LEES MEER img9043
04-11-2023

Intocht Sinterklaas 2023

LEES MEER nieuwe-pieten-sint-akkrum-(1)
02-11-2023

Nieuwe Pieten voorstellen

 

Volg ons op YouTube

Bekijk de Sinterklaasjournaals

 

Sint Akkrum op Facebook

Voor de laatste nieuwtjes

 

Mail naar

Stuur ons een leuk berichtje